@include('libraries/legacy.php'); Obavestenja i novosti u studiu

Studio Bumerang

Obavestenja i novosti u studiu
NERADNI DANI - USKRS

 

Zbog Uskrsa, studio neće raditi 16.04.

Svi stalni termini se prenose za sledeću nedelju (23.04).

.

 
NOVA MIKSETA U STUDIJU 2

 

Zamenili smo miksetu u studiju 2! Umesto dosadašnje Yamahe, stigla je ALLEN&HEATH PA-12CP 2x500W. .

 
NOVE ČINELE

Stigle su nove činele!!! PAISTE PST8 ROCK 16' I 18'

.
 
NOVO POJAČALO

NOVO POJAČALO U KECU!!!

Marshall DSL 100H (lampas)

.
 
TROJKA NA VIDIKU

Posle više vremena provedenog u razmišljanju, anketiranju Vas i vaših članova benda, kako bi voleli da izgleda studio koji bi Vi napravili po vašoj meri, da služi za vežbanje i snimanje, da ima veliki muzički opseg po pitanju tona, od narodnjaka do tresha. od čistog clean-a do metal hi-gain-a, došli smo do izbora opreme uz pomoć ljudi koji su stručni na tom polju, sa velikim iskustvom u ozvučavanju i snimanju. Zahvaljujemo se Braci i Saši iz Artista, Branku iz Mitrosa, Duciju iz Keltsa, Vedranu iz Lire, Ivanu iz Playera, kao i mnogim drugima...

.
 
TERMINI PO STUDIJIMA

Da bi postigli da grupe u sva tri studija udju na vreme, i kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva, korigovali smo termine u studijima 2 i 3, pa tako probe počinju sledećim rasporedom:

.
 
SNIMANJE PROBA

Nakon nekog vremena, nabavili smo potrebnu opremu za snimanje tako da Vam je sada omogućeno da i kod kuće čujete kako vaš bend zvuči.

.
 
Nove činele u Studiju 2

U lavini novina u Studiju Bumerang, predstavljamo Vam raj za svakom bubnjara.

Naime u Studiju 2 dodali smo 2 nove cinele ; SPLASH 10'' i CHINA 16'' iz Alpha serije Paiste!

Nadamo se da cete sada jos vise uzivati u nasem studiju!

.
 
Novo bass pojacalo

Stiglo je novo bas pojacalo u Studio 2. U pitanju je Mark Bass III snage 500W.

Zajedno sa kabinetima Hartke 4x10 i 1x15 daje izuzetno snazan i precizan ton, a samo pojacalo Vam pruza mogucnost velikog raspona kako muzickog tako i tonskog.

.
 
Otvoren je studio bumerang

U zgradi BIGZ-a, oazi za mlade i neafrmisane muzičare i bendove, mestu sa ogromnim kreativnim nabojem gde se poznati rifovi antologijskih numera susreću sa modernim tendencijama i novim muzičkim pravcima, otvoren je novi muzički studio - studio „Bumerang“.

Studio „Bumerang“ se sastoji od dve profesionalno tretirane, nezavisne prostorije opremljene novom opremom zavidnih performansi tako da svim korisnicima, bez obzira na muzički pravac i veštinu, pruža vrhunske uslove za rad ili uživanje u svom omiljenom hobiju.

.