@include('libraries/legacy.php'); Pravilnik Studia Bumerang

Studio Bumerang

Pravilnik Studia Bumerang
Štampa El. pošta

 

 

1. Studio Bumerang izdaje a Clanovi benda - muzicari uzimaju u zakup studio iznajmljivanjem termina u trajanju od dva sata sa pripadajucom opremom

2. Termini su fiksni I unapred odredjeni od strane studija

3. Cena termina je fiksna I iznosi za 1 termin (120 min) - 900 din.

Cena za 2 vezana termina neprekidno(240min) izosi 1600 din.

Cena snimanja je 200 din za 1 termin (120 min).

4. Termini za probe zakazuju se unapred telefonom ili u studiju posle probe.

5. Otkazivanje probe(termina) je minimum 48 sati pre zakazanog termina, inace ste u obavezi da platite pun iznos termina za probu.

6. Termnini se placaju neposredno pre ulaska u studio. U slucaju da bend ili muzicari nemaju dovoljno novca proba se nece odrzati I smatrace se kasno otkazanom I vodice se kao dug benda ili muzicara I naplacuje se u punom iznosu.

7. Nedolazak benda ili muzicara koja unapred nije otkazana smatrace se kasno otkazanom I naplacuje se u punom iznosu.

8. Za kasnjenje benda ili muzicara vise od 30 minuta smatrace se otkazivanjem I studio ima pravo naplate u punom iznosu termina kao i da zakljuca prostor u kom je proba zakazana, osim ako kasnjenje od strane benda ili muzicara nije unapred najavljeno.

9. Bendovi I muzicari su duzni da postuju termine I satnice odredjene od strane studija Bumerang

Kao I da pravovremeno napuste studio da bi drugi bend ili muzicari mogli uci na vreme.

10. Ukoliko bend odluci da svira krace od termina odredjenog od strane studija, duzan je da plati ceo iznos termina.

11. U prostorijama Studija Bumerang je zabranjeno pusenje.

12. Studio Bumerang ili ovlasceno lice od strane studija ima pravo da ukoliko primeti nedolicno ponasanje benda ili njegovih clanova tokom probe da istu prekine. U tom slucaju bend ili clanovi

Nemaju pravo na povracaj novca.

13. Ovlasceno lice od strane studija ima pravo prekinuti probu ako bend ili muzicari koriste neadekvatnu opremu. Pod neadekvatnom opremom se smatra Sva oprema I delovi cijom upotrebom clanova benda moze doci do ostecenja pojacala, mikrofona, razlasa, bubnjeva a u vlasnistvu su studija Bumerang (Npr. Kablovi koji zuje ili nemaju uzemljenje, neadekvatni mikrofoni ili magneti na gitarama, polomljene palice, procesori sa posebnim napajanjem druge voltaze itd)

14. Svako namerno ostecenje opreme se naplacuje po punoj vrednosti opreme.

15. U Slucaju da clanovi benda koji zakupljuju studio ne znaju da koriste opremu studija, duzni su da kontaktiraju ovlasceno lice. Ovlasceno lice od strane studija je duzno da pruzi objasnjenje o koriscenju opreme I da uputi clanove u pravilno rukovanje opremom. U suprotnom bend I njegovi clanovi  snose odgovornost za eventualnu stetu nastalu nestrucnim rukovanjem opremom.

16. Studio ne snosi odgovornost za izgubljene I zaboravljene stvari u prostorijama studija.

17. Iznajmljivanjem termina oprema koju bend I njegovi clanovi dobijaju na koriscenje je ispravna. Sve nepravilnosti koju muzicari uoce prilikom ulaska u studio su duzni da odmah prijave ovlascenom licu.

 

.